İşletme Müdürü Levent Karanlık, kaplıca suyunun hiçbir şekilde orijinal halinin bozulmadan açık ve kapalı havuzlara aktarılarak müşterilerin faydalandığını söyleyerek yapılan hizmetlerden bahsetti.  

Karanlık açıklamasında; ‘’İşletme sınırları içerisinde 3 bina ile konaklama tesisi ile hizmet vermekteyiz. Bu tesislerden en büyüğü Termal Otel’dir. Termal Otel’de 64 tane oda mevcuttur. Bu odaların 54 tanesi normal, 8 tanesi süittir. Bunların haricinde yine işletme sınırlarımız içerisinde 12 tane apart dairemiz vardır. Bu apart dairelerin 8 tanesinden 3+1, 4 tanesi 2+1 şeklindedir. Apart dairelerin tamamında kaplıca suyu bulunmaktadır. Otellerimizde konaklayan tüm müşteriler, aynı zamanda tesis içindeki tüm hamamlardan da ücretsiz olarak faydalanabilmektedirler.

Apart dairlerde kalan müşterilerimiz, isterlerse mutfaklarında yemek yapabilmekte, isterlerse ücret mukabilinde akşam yemeklerini işletmemizin restoran kısmında alabilmekteler. Otellerimizde iki çeşit konaklama prosedürü mevcuttur. Biri sadece sabah kahvaltılı yarım pansiyon. Diğeri ise tam pansiyon sabah kahvaltısı ve akşam yemeği şeklindedir.

Karanlık, ‘’Kurşunlu Hamamında Kaplıca suyu sıcaklığı yaz-kış 37 derecede sabittir’’

Kaplıca havuzları kış aylarında 36.5- 37 derecelerde, yaz aylarında ise günün sıcaklıklarına göre havuzların su sıcaklığını ayarlamaktayız. Belli günlerde havuz sularını soğutmamız, kuleler vasıtasıyla otomatikman 25 veya 26 derecelere kadar düşürülmektedir. Bu durum, Kaplıca suyunun orijinal özelliğini bozmamaktadır. Katkısız Kaplıca suyu isteyin müşterimize, 1700 yıllık Kurşunlu Hamamı içinde de ki kaplıca suyunu öneriyoruz. Kurşunlu Hamamında Kaplıca suyu sıcaklığı yaz-kış 37 derece de sabittir.

Başkan Tutuk MARTEST projesini imzaladı Başkan Tutuk MARTEST projesini imzaladı

Karanlık, ‘’Saunalarımız doğaldır’’

Termal Tesislerinde ki en önemli hizmetlerinden biri de saunalardır. Saunalar, doğal olarak ana kaynaktan çıkan su baharı ile ısınmaktadırlar.

İşletmeye gelen müşterilerimiz isterlerse konaklama yapabilmekte, isterlerse de günü birlik olarak bu hizmetlerden faydalanabilmekteler. Dışarıdan gelen bir müşteri, gişelere gidip nereden hizmet almak istiyorsa fiyatını öğrenebilir.  

İsteyen havuzu, isteyen banyoların fiyatlarını öğrenip diledikleri şekilde tesislerimizden hizmet alabiliyorlar.  Tesislerde farklı farklı banyo hizmetleri var. Aileleri ile beraber aile banyolara girmek isteyenlere, karışık olarak kurşunlu hamamı veya açık havuza girebilmektedir. Sadece erkeklerin veya sadece kadınlar girebildikleri hamamlar olduğu gibi Valide Banyo dediğimiz hamamlarda, erkek ve kadın bölümleri mevcuttur. Tüm müşterilerimiz bu hamamlardan da hizmet alabilmektedirler.’’

Karanlık ‘’Türkiye’nin ilk doğal arberetumu tesislerimiz alanı içindedir’’

İşletmemiz diğer otellerden farklı olarak, 1 milyon 82.000m2 hizmet sınırları içerisinde faaliyet göstermektedir. Tesisimiz, sadece 1 binadan oluşmamaktadır. Her müşterilerimiz, kampüs içinde olan Türkiye’nin ilk doğal arberetumunu ziyaret edebilmektedir.

Mustafa Kemal Atatürk tarafından diktirilen yüzlerce ağaç, Kanada, Amerika ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden getirtilmiştir. Müşterilerimiz, bu ağaçlarla bezenmiş tesislerimizde doğal oksijen değerini içlerine çekerek, yürüyüş yapma imkanına sahiptirler. İşletmenin içinde; Mide Suyu, Göz Suyu ve Ayak Suyu hizmetleri bulunmaktadır.

Atatürk’ün tesislerin içinde Türkiye Büyük Millet Meclis lojmanlarının karşısında köşkü de bulunmakta, gelen müşterilerimiz aynı zamanda buraları gezmektedirler.’’ Şeklinde önemli bilgiler paylaştılar.