Yalova’da dolar bozdurmak çok daha karlı çünkü dolarını bozduranların sıfır kilometre araba kazanma şansı var. Döviz kurlarındaki hareketlilik vatandaşlar arasında yerli ve milli kampanyalar oluşturmaya başladı.

Yalova’da yaşayan 45 yaşındaki Bünyamin Aytekin döviz kurlarındaki hareketliliğe karşı tepki göstererek “Şimdi birlik zamanı” dedi. Yalova’da müteahhitlik yapan Aytekin yaptığı 360 lira değerindeki lüks konutlardan dövizini bozdurarak gelip alana 80 bin lira değerinde sıfır kilometre araba hediye ediyor.

Bu bir satış kapmayası değil, safımızı belli etmek istiyoruz

“Lansman fiyatlarımızı hiç arttırmadan, dövizlerini hayalleri için saklayan vatandaşlarımıza bir fırsat sunup kendimizden, kazancımızdan feragat ettik. Dövizini boz, hem memleket rahatlasın hem de hayalini kurduğun evine ve arabana kavuşma şansını yakala” diyen Bünyamin Aytekin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Ülkemiz üzerinde yapılmak istenen ekonomik baskılar ve bunun neticesinde oluşan döviz kurlarındaki dalgalanmalar nedeniyle ekonomik olarak zor bir sınav vermekteyiz. Ancak, gerek devletimizin aldığı önlemler, gerek cumhurbaşkanımızın çağrısıyla yerli ve milli bir duruş sergilemek adına şirketimiz olarak bir kampanya başlatmak istedik. Tabi bu kampanyada dolarını bozdur gel kampanyası adında, şirketimizin yaptığı dairlerden evlerden 5 tanesi için geçerli bir kampanya olacak bu 5 tane daireyi satın almak isteyen vatandaşlarımıza dolarlarını bozdurup gelmek kaydıyla 1'er tane sıfır araç hediye etmeyi vaat ettik, daha doğrusu hediye edeceğiz. Bunu ticari bir amaç, ticari bir kaygı için yapmıyoruz. Sadece devletimize destek, vatandaşın dolarlarını bozdurması için bir teşvik olması adına böyle bir uygulamaya gitmeyi uygun gördük. Bu konuda safımızı belli etmek, devletimizin yanında olmak, cumhurbaşkanımıza destek olmak adına üzerimize düşen fedakarlığı yapmak, bir vatandaş olarak görev olarak addettik. Bunu da böyle gerçekleştireceğiz inşallah.”