Toplantıya Yalova İl Özel İdaresi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Yalova Belediyesi, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Yalova Kent Konseyi’nden yetkili isimler katıldı.

Gerçekleştirdiği sunumla deprem, deprem çeşitleri, deprem şiddetleri ve risk haritası gibi bilgiler veren Yüksek Jeoloji Mühendisi Osman Kendir, olası bir depremde nasıl bir yol izlenmesi gerektiği hakkında bilgiler verdi.

Toplantıda konuşan Yalova Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu, bir sonraki toplantımızda daha fazla kurumdan katılım sağlanması gerektiğini, özellikle de Çınarcık ve Çiftlikköy’den kurumların toplantıda yer alması gerektiğini söyledi.

Sözlerine devam eden Başkan Mutlu olası bir deprem Yalova’nın ortak problemi dolayısı ile sadece Yalova Belediyesi değil tüm ilçe belediyelerinin katılım sağlaması önem arz etmektedir şeklinde konuştu. 

Daha yüksek katılımla yapılacak bir sonraki toplantının tarihini belirleyen Başkan İsmail Mutlu, katılımcıların ortak kararıyla 17 Kasım Salı günü gerçekleştirilmek üzere toplantıyı kapattı.