14 Eylül Cuma Günü Barış Manço Açık Hava Tiyatrosunda (AMFİ Tiyatro) saat 18.30’da “Vefa Sensin Yalova” sloganıyla gerçekleştirilecek olan “4. Yılın Ardından” etkinliğinde Başkan Salman yaptığı çalışmaları anlatacak.

4 yılda 200’den fazla projeye imza atan ve ürettiği bu projelerin çoğu önemli kuruluşlarca ödüllendirilen ve hatta ülke dışında birçok kentte örnek alınarak uygulanan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, bu kez çalışmalarını anlatmak üzere halkla buluşacak. Şeffaf Oda ve Gezici Şeffaf Oda da her zaman halk ile iç içe olan, hafta iki gün düzenlediği halk günleriyle vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm üreten Başkan Salman bu kez vatandaşa yapmış olduklarını kendi anlatacak. 14 Eylül Cuma Günü Barış Manço Açık Hava Tiyatrosunda düzenlenecek olan “4 Yılın Ardından” etkinliğine hazırlanan Başkan Salman, burada 2014 yılından bugüne kadar yapılmış olduğu hizmetleri halk ile paylaşacak. 4 yıllık sürecin ardından Başkan Salman, yeni dönemde yapacakları projeleri de vatandaşlara aktaracak.

Salman “Tüm halkımızı bekliyorum”

“Geride bıraktığımız süreçte Yalova’yı önemli bir noktaya taşıdık” diyen Başkan Salman; “Düzenlediğimiz 4 yıllık değerlendirme toplantısıyla şeffaf belediyeciliği ortaya koyarak halkımıza hesap vereceğiz. 4 yılda Yalova’mıza kazandırdıklarımızı anlatıp, yeni dönemde yapmayı planladığımız projelerimizi hemşehrilerimiz ile paylaşacağız. 14 Eylül Cuma günü saat 18.30’da Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu’nda yapacağımız etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.