15 Ağustos 2018 Çarşamba gecesi, Yalova’nın en prestijli düğün salonlarından Sporium Tesisleri’nde bir ömür boyu mutluluğu yelken açan Yasemin Ayaz ve Yunus Ozan Söyler, muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Genç çifti akrabaları, arkadaşları, dostları bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmadı.

Salona davetlilerin alkışları arasında giren çiçeği burnunda gelin Yasemin Ayaz ve damat Yunus Ozan Söyler, canlı müzik eşliğinde ilk danslarını yaptılar.

Sonrasında düğün için hazırlanan pastayı kesen genç çift, takı merasiminden sonra soluğu pistte aldı. Erhan Kılıçvuran’ın seslendirdiği, hareketli şarkı ve türkülerle Sporium Tesisleri unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaparken, davetliler gece boyunca coşkulu bir şekilde Yasemin ve Yunus Ozan’ın mutluluğuna ortak oldular.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, AK Parti Çınarcık ilçe Başkanı Murat Kaya, CHP ilçe Başkanı Ali Zara, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Abdürrahim Solmaz, Çınarcık Belediye Meclis Üyeleri; Ömür Ertürk, Tahsin Yener, Harun Karademir, Ali Kırıcı, Coşkun Parlak, Hakkı Çelik, Çınarcık Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ, Çınarcık Tarım Müdürü Hakan Demirhan, Çınarçık İlçe Nüfus Müdür Süheyla Ortaç, UEDAŞ Çınarcık Koordinatörü Recep Şenel, Çınarcık Turizm Derneği Başkanı Naci Soyer, Çamlık Mahallesi Muhtarı Mehmet Edepali, Anadolu Ajansı Yalova İl Temsilcisi Yavuz Emrah Sever, A Haber İl Temsilcisi Özgür Yıldız, Yalova Hayat Gazetesi Sahibi Süheyla Gözdereliler, AA Muhabiri Erhan Erdoğan, DHA muhabiri İsmail Öztürk, Yalova Hayat Gazetesi Muhabiri Asena Haberal, Etik Gazetesi sahibi ve AA Muhabiri Nevzat Samancı, Çınarcık Life Muhabiri Kadir Yördem ve Blue Magazin Haber sitesi sahibi Vedat Yılmaz, Çiftlikköy Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Yasemin Karadeniz, Çınarcık Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emine Ballı, katlım gösteren protokol üyeleri oldular. 

Geceyi renklendiren protokol üyeleri ve damadın mesai arkadaşları Yasemin Ayaz ve Yunus Ozan Söyler’in akrabaları ve sevenleri bu anlamlı gecelerinde evli çifti yalnız bırakmadılar.

Haber: Elif Tuzlacıoğlu