Köy statüsünde olan Dodurga’nın belde statüsüne kavuşmasının ardından gözler, ilk seçimin yapılacağı tarihe kilitlenmiş durumda.

Dodurga’da seçim hazırlıklarına başladığı bilinen Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Çankırı İl Başkanı Muhammed Fatih Müjdeci, Yeniden Refah Partisi adıyla gireceğimiz ilk seçimi alnımızın akıyla kazanacağız inşallah diyor. Belde halkı ise seçime tek aday ile girmek arzusunda. Seçim için adaylık arzusunda olan 6’ya yakın ismin Yeniden Refah Partisi çatısı altında seçime girmek istedikleri biliniyor.

Yaklaşık 20 gündür Dodurga’da mesai yürüten Başkan Müjdeci, vatandaşlardan büyük destek görüyor ve bu seçim Yeniden Refah Partisi’nin kazanacağı ilk seçim olması açısından özellikle 'Millî Görüş' için büyük önem taşıyor.

Başkan Tutuk MARTEST projesini imzaladı Başkan Tutuk MARTEST projesini imzaladı

20 günlük mesainin son iki gününde Başkan Müjdeci ’ye parti genel merkezinden gelen misafirleri de eşlik ettiler. Müjdeci ‘ye eşlik eden isimler arasında; Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Recep Erol, Muhammet Tığlı, Oğuzhan Tutuş ile birlikte İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri vardı.

Başkan Müjdeci, ilk gün yapılan ziyaret ve seçim ile alakalı olarak resmi Twitter hesabı üzerinden; “Genel merkez gençlik kolları başkan yardımcıları Recep Erol, Muhammet Tığlı, Oğuzhan Tutuş ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Orta ilçemizi ve Dodurga beldemizi ziyaret ettik. Dodurgalı hemşerilerimizle 3 Temmuz’da yapılacak olan seçimler için fikir alışverişinde bulunduk.” açıklamasında bulundu.

Müjdeci ’nin ziyaret ile ilgili son mesajı ise, “Genel Başkan Yardımcımız Erkan İlyas Helvacı ve ilçe başkanlarımızla Orta’nın Dodurga Beldesinde, 3 Temmuz’da yapılacak seçim öncesi aday belirleme ve parti tanıtımı için yine sahalardayız... Önce Dodurga, sonra tüm Türkiye’nin ‘Refaha’ kavuşması için var gücümüzle çalışmaya devam!” şeklindeydi.