ERBAKAN DODURGA’YA GELEBİLİR!
Seçimin adresi, Çankırı’nın Orta ilçesine bağlı Dodurga Beldesi. Dr. Fatih Erbakan’ın, bu beldedeki seçime çok önem verdiği biliniyor. Yeniden Refah Partisi’nin katılacağı ilk seçim olması bu beldede yapılacak olan seçimin önemini parti için büyük ölçüde artırıyor.
Seçim hazırlıkları hızla sürerken Erbakan ve kurmayları ile telefon trafiğinin sıklaştığı biliniyor. Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Çankırı İl Başkanı Muhammed Fatih Müjdeci ise beldede haftalardır seçim hazırlıklarını bizzat koordine ediyor. En son Dodurga Beldesi’nde seçim koordinasyon merkezini kuran Başkan Müjdeci, vatandaşlarla sürekli surette bir araya geliyor. Yeniden Refah Partisi Lideri Erbakan’ın da Beldeye ziyarette bulunarak vatandaş ile bir araya geleceği de gelen bilgiler arasında.
YENİDEN REFAH PARTİSİ ADAYINI AÇIKLADI!
Haftalardır Dodurga’da mesai sürdürdüğü bilinen Başkan Müjdeci, partisinin belediye başkan adayını açıkladı.
Müjdeci, “Medya Ankara YouTube kanalında vermiş olduğumuz röportajda Çankırı İli Orta İlçesi Dodurga Beldesi Belediye Başkanı adayımız olarak Hakan Kuşcu Beyi belirledik. Rabbim hayırlı etsin..” açıklamasında bulunarak, belediye başkan adaylarının Hakan Kuşcu olduğunu duyurdu.
“BARAJ PROBLEMİMİZ YOK! SEÇİME TEK GİRECEĞİZ!”
Müjdeci, yapmış olduğu bir başka açıklamasında ise, “Baraj problemimiz olmadığını milletimiz ile el ele göstereceğiz Allah’ın izni ile. Dodurga, Yeniden Refah Partisinin ilk sancağını dikeceğimiz göz bebeğimiz.” diyerek hem Dodurga’ya verdikleri önemin altını çizdi hem de baraj problemlerinin olmadığı konusunda çok net mesaj verdi.
Erbakan’ın Dodurga’yı ziyaret etmesi durumu söz konusu olursa beldede nasıl bir havanın hakim olacağı ise ayrıca merak konusu.

Çiftçiye 300 kilogram çalı fasulye tohumu dağıtıldı Çiftçiye 300 kilogram çalı fasulye tohumu dağıtıldı