Toplantıda "Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Tedbirleri Kapsamında, öğrenci, öğretmen ve veli bilgilendirme rehberlerinin incelenmesi ve "Okulum Temiz Belgesi" hususları, Okul/ilçe/il zümreleri, ders kitaplarının dağıtımı, büyük ve küçük onarımlar, TYP ve Güvenlik Personeli, LGS, TYT, AY sınavlarının yerleştirme işlemleri" ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü.

İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katıldığı toplantıda eğitimin bir gönül işi olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, ilçedeki eğitim ve öğretim ile ilgili beklentilerini dile getirerek, "2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde ekip ruhuyla çalışıp, amaca ulaşmak adına her türlü fedakarlığı yapmamız gerekir" dedi.

2020-2021 eğitim öğretim yılı için okullarımızın eğitim öğretime hazır hale getirilmesi süreci ile ilgili bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, 2020-2021 eğitim öğretim yılına yönelik olarak yapılması gerekenlerle ilgili de değerlendirmelerde bulunurken, yürütülen çalışmalar ve yapılan planlamaları yerinde göreceğini ifade etti.