Kulüp, ana sponsorluk konusunda “Uzmanlar Koleji” ile sponsorluk konusunda anlaşmaya vardı. Kulübün ismi bu anlaşma kapsamında “Uzmanlar Koleji Yeşil Mavi Yalovaspor” oldu.

7 Mayıs 2022 Cumartesi günü Uzmanlar Koleji konferans salonunda gerçekleştirilen basın lansmanı ile tarafların sponsorluk anlaşması imza altına alınırken, söz alan Uzmanlar Koleji kurucu Temsilcisi Abbas Kılınç bu iş birliğinden memnuniyet duyduklarını ve bu birlikteliğin Yalova’da sürdürdükleri eğitim liderliğine ek olarak öğrencilerine sportif başarı değeri edindirme konusunda da profesyonel danışman konumunda olabileceklerini vurguladı.

Bu anlaşma kapsamında tüm düzeylerde okul takımlarının idaresinin de deneyimli kulüp antrenörlerinin elinde olacağını ve sahip oldukları eğitim başarılarına, sportif başarılarda ilave ederek öğrencilerimize donanımlı birey olma yolunda başarılı tek özel okul olma hedeflerini sürdürdüklerini söyleyerek sözlerini noktaladı.

Uzmanlar Koleji Yeşil Mavi Yalovaspor kulübü başkanı Osman Şimşek ise Yalova’da özveri girişimlerinin kısa zamanında kat ettikleri yolun bu sponsorluk anlaşması ile perçinlendiğini Yalova ve ülke basketboluna büyük hizmetleri sürdürecek olmanın heyecanını ve memnuniyetini duyduklarını ifade etti.

Yalova Melek’e ağlıyor: Dualarla uğurlandı Yalova Melek’e ağlıyor: Dualarla uğurlandı