Dernek Başkanı Ahmet Yiğit, ‘’Yeşil Mavi Yol 1. Bisiklet Festivali 20-22 Eylül 2019 tarihinde yaptık. Covid-19 salgını nedeniyle ara verilen festivalin her sene farklı bir ilçede yapılarak Yalova ilinin ve Yeşil Mavi Turizm Yolunun da tanıtılarak hafta sonları 3 büyükşehirden Bisikletçilerin Yalova’ya gelmeleri ve köylülerin de gelir elde etmelerini hedefliyoruz.

Aynı zamanda akaryakıt fiyatlarının çok yüksek olması nedeniyle de bisikletin ulaşım aracı olarak kullanılması halinde birçok kişi ekonomik yönden kar edecek, sağlıklı yaşama ‘Merhaba’ diyecekler. Yalova’nın Bisiklet şehri olmasına da katkı sunacaklar.

Belediye, yerel yönetimler ve STK’ların bu tür festivalleri desteklemeleri halinde, festivaller daha güzel ve daha kapsamlı olacak.

Bu sene festivale katılacak olan bisikletçilere forma desteğinde bulunan Yalova Turizm Birliği Başkanı ve Termal Belediye Başkanı Sayın H. Sinan Acar’a teşekkür ediyorum. Bundan sonra Yalova Turizm Birliği ile ortak çalışmalar yaparak Yalova’nın turizmde ve eko turizmde hak ettiği değere ulaşmasına katkı sunacağız.’’ Dedi.

Melek'in organları 4 kişiye hayat verecek Melek'in organları 4 kişiye hayat verecek