Yeşilay Yalova Şubesi, Yeşilay Gençlik Komisyonu ve Üniversite Kulübü İl Milli Eğitim müdürünü ziyaret ederek proje hakkında çalışma alanlarını belirlediler. Özellikle okul öğrencilerinin çeşitli kabiliyetlerini geliştirmek ve boş zamanlarını faydalı şeylerle geçirmek amacıyla, çocukları sağlıklı yaşam ve bağımlılıktan uzaklaştırmayı hedefliyor.

Yalova Emniyet Müdürü M.Hakan Fındık'ı da makamında ziyaret eden Yeşilay şubesi, Emniyet Müdürüne yeni görevinde başarılar diledi. Şube Başkanı A.Faik Aydın Yeşilay'ın il bazındaki çalışmaları hakkında Hakan Fındık'a bilgi verdi. Genç Yeşilay ekiplerinin istekli ve heyecanlı çalışmalarıyla gençliğin sosyal çalışmalarda ve projelerde yer aldıklarını belirtti. Bu konuda Yalova'nın diğer illere fark atabilecek bir heyecanı olduğunu belirtti.

Emniyet Müdürü Hakan Fındık ise İstanbul'dayken de Yeşilay’ı yakından takip ettiğini, Yeşilay'ın çalışmalarını önemsediğini, STK ve devlet kurumlarının beraberce toplumun çıkarları için çalışabileceklerini ve bu çalışma yöntemlerinin daha verimli sonuçlar vereceğini dile getirdi. Özellikle gençlere bu konuda büyük görevler düştüğünü belirten Fındık, Ailelerin özellikle de bayanların bu çalışmalara destek olması gerektiğini, Yeşilay'ın getireceği projelere destek vereceklerini belirtti.