Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Çelebi ve Yeşilay Gönüllüsü İmdat Öncü ile birlikte; Yalova Muhtarlar Birliği Başkanı Sayın Mustafa Kandemir, Yalova İl Müftüsü Sayın Turgut Açari ve Yalova Defterdar Vekili Mustafa Karadeniz’i ziyaret ederek gelecek dönemdeki projelerden bahsettiler.

Türkiye Bağımlılıklar Mücadele Komisyonu Kuruldu

Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde kabul görmüş olan Türkiye Bağımlılıklarla Mücadele Programı’nın Yalova’da yeniden uygulanması amacıyla gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ve Yeşilay Yalova Şube Başkanı Ali Faik Aydın, Yalova Türkiye Bağımlılıklarla Mücadele Komisyonu kurulmasını sağladılar. İl şube müdürlerinin ve formatör öğretmenin olduğu komisyon önümüzdeki eğitim öğretim hayatında eğitimlere kaldığı yerden devam edecekler.

Yalova Ortak Platformu

Yalova AK Parti Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün başkanlığında düzenlenen programa Yeşilay Yalova Şubesi, Genç Yeşilaycılar Kulübü olarak katılım gösterdi. Gerçekleşen programda Yalova ile ilgili konular konuşulurken, Büyükgümüş’ün Yalova ile ilgili planları göz doldurdu.

Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz’ın başkanlığında düzenlenen koordinasyon kurulu, Yalova’da bağımlılık ile mücadelede gerçekleştirilen faaliyetler ve yapılacaklar hakkında ilk elden karar veren ve Türkiye’de büyük başarılara imza atan bir il olma özelliğimizi sağlayan büyük bir oluşum olarak huzura çıkıyor. Yeşilay Yalova Şubesi de ilerde gerçekleştireceği Yeşilay Elçileri Projesi sunumunu vali ve kurum müdürlerine gerçekleştirerek, ilgi odağı oldu.

Çınarcık Belediyesi Yeşilay’ın Yanında

Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleştirilmesi planlanan programlar ile ilgili olarak görüşme yapılan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, yine Yeşilay’a desteğini esirgemedi. Gerçekleştirilecek olan programlarda tam destek sözü verdi. Kendilerine Yönetim Kurulu Başkanı Ali Faik Aydın forma hediye ederken, Komisyon Başkanı Sema Sağlık, özel yapım saat hediye etti. Yeşilay Yalova Şube Başkanı Ali Faik Aydın; “ Temmuz ve Ağustos aylarında çok güzel olacağına inandığımız iki büyük etkinlikle Yalovalılarla buluşacağız, şuan ekibimizde hazırlık içerisindeyiz. En kısa zamanda sizlerle paylaşacak ve herkes ile ortak noktada buluşacağız” dedi.