YGC (Yalova Gazeteciler Cemiyeti) Başkanı Ayhan Polat, YGC Başkan Yardımcısı Emine Ballı ve YGC Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin Altınel, Yalova Valiliği İl Basın Halk ve İlişkiler Müdürü olarak atanan Hasan Kaçar’ı yeni görevinde tebrik etmek adına makamında ziyaret etti. YGC Başkanı Ayhan Polat, Kaçar ile Yalova’da basın ve medyanın yaşadığı problemler üzerine bir konuşma gerçekleştirdi. YGC Başkanı Ayhan Polat, “Yalova’da kendisini gazeteci olarak tanıtan, ancak bu işi hakkı ile yapmayan ve gazetecilik mesleğini lekeleyen kayıt dışı yayınlar var. Bu kişiler bir haber sitesi açıyorlar, yayınladıkları haberler ile insanları tehdit ediyorlar ve şantaj ile haksız gelir elde ediyorlar. Bu kişiler yüzünden, Yalova’da gazetecilik mesleğine karşı olumsuz bir bakış açısı oluştu. İnsanların basına güveni kalmadı. Gazetecilerin satın alınabileceği gibi bir yanılgı var ancak bu kesinlikle kabul edilemez. Bu durumu düzeltmek için çabalarımızı sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.

YGC’den YTSO’nun yeni yöneticilerine tebrik ziyareti

Yalova Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ayhan Polat, YGC Başkan Yardımcısı Emine Ballı ve YGC Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin Altınel, valilikte gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından YTSO’ya (Yalova Ticaret ve Sanayi Odası) geçerek, YTSO Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu, YTSO Meclis Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tutuğ ve YTSO Başkan Yardımcısı Cemil Demiryürek’i yeni görevlerinde tebrik etmek için görüşme sağladılar. YGC Başkanı Ayhan Polat, Emine Ballı ve Sezgin Altınel, Sarıoğlu, Demiryürek ve Tutuğ’u yeni görevlerinde tebrik ettiler.

Görüşmede Yalova’da faaliyet halindeki medya ve basın üzerine konuşuldu. YTSO yönetimi ve YGC yönetimi yeni dönemde de karşılıklı desteğin süreceğini dile getirdi.

Muhabir: Furkan Karahasan

Melek'in organları 4 kişiye hayat verecek Melek'in organları 4 kişiye hayat verecek