Erdoğan Yıldız, ‘’Şehitlerimizin adını okullarda yaşatmak için çıktığımız bu yolda Şehit Kütüphaneleri Yalova Koordinatörlüğü olarak Yalova İl Özel İdaresi’nin katkılarıyla, Yalova Zübeyde Hanım Ortaokulu'nda Şehit Muhammed İslam Altuğ Kütüphanesi ile Şehit Kütüphaneleri Yalova İl Koordinatörü olarak 4. Projemizi bitirmenin haklı gururunu yaşıyorum. Bu yolda benimle birlikte yürüyen Şehit Kütüphaneleri Yalova Koordinatörlüğü'nde Emine Ballı, Şükran Uzunkaya, Koray Yüksel, Hakan Altuğ (Aynı zamanda Şehidimiz Muhammed İslam Altuğ'un Babası) ve İlhami Kurat'a şükranlarımı sunuyorum.

Her zaman yanımızda olan ve katkılardan dolayı Yalova Valisi Sayın Muammer Erol'a, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel'e, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol'a, Yalova İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Yılmaz'a, Yalova İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Aras'a, Yalova İl Özel İdare Destek Hizmetleri Müdürü Serkan Dadaloğlu'na, Yalova İl Özel İdare Enformasyon Personeli Yusra Tatar’a, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kalkan'a, Okul Müdürü Tahir Şahin’e, Müdür Yardımcıları Metin Gültekin ve Kemal Doğan'a, Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Karaca ve Başkan Yardımcısı Elif Çınar'a, 700. Yıl Osmangazi İlkokulu Müdürü Sebahattin Şavklıyıdız'na, teşekkür ediyorum.

Ayrıca desteklerini esirgemeyen 4 Eylül 2020 Yalova Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halit Okan ve Yönetimine, Türkiye Emekli Astsubay Derneği (TEMAD) Yalova İl Yönetimine, Bahçeşehir Koleji Yalova Kampüsü Müdürü Berrak Tezel Öğretmen ve Öğrencilerine, Hale Hüsmenoğlu Çividöken’e, Mehmet Geren'e, İstanbul'da Midyeci Ahmet ve Yöneticisi Derya Tahmaz'a, Şehit Kütüphaneleri Ailesine, adını sayamadığım gönlü ile kitap ile bizlere katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.

Bu güzel günümüzde bizlere birlikte olan Valimiz Sayın Muammer Erol'a, Şehidimizin Babası Hakan Altuğ ve Değerli Annesine, Yalova Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tutuk'a, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel'e, Yalova İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol'a, Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu'na, Yalova İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar'a, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin'e, Yalova İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Yılmaz  ve Özel İdare Personeline, Yalova Protokolüne, Yalova Polis Emeklileri Dernek Başkanı Ekrem Durak'a, TEMAD Yalova İl Yönetimi Kurulu Üyesi Abidin Kiracı  ve Yönetimine, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat'a, 4 Eylül 2020 Yalova Sivaslılar Dernek Başkanı Halit Okan ve Yönetimine, hayırsever iş insanları Ömer Demir ve Leyla Bikem Sosa’ya ve katılım sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bizleri bu anlamlı çalışmada hiçbir zaman yalnız bırakmayan, Yalova yerel basının İmtiyaz sahipleri başta olmak üzere tüm emekçi muhabirine teşekkür ediyorum.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Şehidimiz Muhammed İslam Altuğ olmak üzere Şehit ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.’’ Şeklinde teşekkür dileklerini iletti.

Yalova’nın yatırım bütçesi 806,6 milyon lira Yalova’nın yatırım bütçesi 806,6 milyon lira

Yıldız, ‘TEŞEKKÜR’ etti .docx