10-14 Kasım 2021 tarihlerinde Belçika’nın Liege kentine bağlı Spa kasabasında düzenlenen U-21 Masa Tenisi Avrupa Şampiyonası’nda “Çift Bayanlar”da mücadele eden Yalovalı Ece Haraç ve partneri Özge Yılmaz, şampiyonluk ipini göğüsledi.

Partneri Özge Yılmaz ile birlikte finale yükselme başarısı gösteren Haraç, Sırbistan’dan Sabina Surjan-Tijana Jokic çifti ile karşılaştı.

Setlerde 2-0 geriye düşen sporcular, müthiş bir geri dönüşe imza atarak karşılaşmayı 3-2 kazanmayı başardı.

Yıldız, “Birlikte nice başarılara…”

Şampiyonluğun ardından sevincini paylaşan Yalovalı Antrenör Bayram Ali Yıldız, “Sporcularımız üzerinde büyük emekleri olan antrenörlerimiz Kadri Kocacenk , Halil Adak ve Kemal Balım olmak üzere katkı veren tüm antrenörlerimizi, sporcularımızın ailelerini, spor bakanlığımızı, federasyonumuzu, sporcularımızın alt yapı kulüpleri olan Yalova Belediyespor'u ve Kocasinan Belediyespor'u, Yalova ve Kayseri Gençlik Spor İl Müdürlüklerimizi, okullarımızı, kulüp başkanlarımızı ve bu büyük başarıda emeği olan herkesi kutluyorum.

Yeni seçilen Federasyon Başkanımız Oktay Çimen'in zamanında yapılan yatırımlar meyvelerini 2016'da yıldızlarda bronz madalya ile vermeye başlamıştı, 2021 yılında altın madalya ile taçlandırdık. Birlikte nice başarılara inşallah.” açıklamasında bulundu.