Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Baş Tetkik Görevlisi Dr. Cahit Atlı tarafından gerçekleşen denetimlerin kapanış toplantısına; Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Genel Sekreter Taner Eriş,  Ticaret Sicil Müdürü - Yönetim Sistemleri ve Akreditasyon Uzmanı İbrahim Akkanat ve Basın Yayın Bilgi İşlem Uzmanı Necat Rüzgâr katıldı.

Denetimin kapanış toplantısında konuşma yapan Başkan Becan; “üyeleri tarafından benimsenen, kamu karar alıcıları tarafından bilgilerine danışılan, güvenilir ve lider bir kurum olma vizyonuyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Üyelerimizin taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini Kalite Yönetim Sistemi kapsamında alarak Odamızı, Yalova'yı, Yalova'daki ticaret ve sanayiyi geliştirmeye çalışıyoruz. YTSO olarak istikrarla, daha üst seviyelere başarılı bir şekilde ilerleyeceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Baş Tetkik Görevlisi Dr. Cahit Atlı, “gerçekleştirdiğimiz denetim sonucunda YTSO’daki birimlerde herhangi bir uygunsuzluk tespit edilmemiştir. YTSO'nun standartlara uygun şekilde faaliyetlerini devam ettirdiği görülmüş olup kendilerine tavsiyelerimiz olmuştur. Faaliyet, proje ve hizmetlerinde Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve çalışanlarına başarılar dilerim” dedi.