Ziyarette Vali Erol’u Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kenan Engin ve Özkan Şenel, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Demiryürek, Kazım Demirtaş ve Hakan Gençer karşıladı.

Erol, “Yeni binanızın hayırlı olmasını diliyorum”

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binasının hayırlı olması dileklerini ileten Vali Muammer Erol, “Yalova Ticaret ve Sanayi Odamızın gerek mevzuatla belirlenen görevleri gerekse üyelerinin beklentisi açısından hizmet alanı oldukça geniş. Tabi ki bu hizmetlerin daha verimli, daha kaliteli sunulabilmesi adına hizmetlerin yürütüldüğü mekânlar da önemli. Bu anlamda, yeni binanızın üyelerinizin beklentisine uygun şekilde, daha kaliteli hizmet sunulmasını sağlayacağına inanıyorum. Bu hizmetin bu aşamaya gelmesinde başta siz olmak üzere, tüm ekibinizi tebrik ediyor, yeni binanızın hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Becan, “Tüm firmalarımıza daha güzel hizmetler vereceğiz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, “İlimizde şirket sayıları gün geçtikçe artmaktadır. Dolayısıyla üyelerimize daha kaliteli hizmet vermek ve kentin öncü kuruluşu olarak ilimiz prestijine katkıda bulunmak için modern bir hizmet binası yaptık. Binamız uzun yıllar hizmet verecek şekilde tasarlandı ve planlandı. Teknolojik alt yapıya sahip bir binada hep birlikte tüm firmalarımıza daha güzel hizmetler vereceğiz” şeklinde konuştu.