Gerçekleşen iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya gelen YTSOBaşkanı Tahsin Becan ve YTSO Yönetim Kurulu Üyeleri basın mensuplarını en iyi şekilde ağırladı.

İftar sonrasında gazetecilerle sohbet eden YTSOBaşkanı Tahsin Becan ve diğer yönetim kurulu üyeleribasında son zamanlarda sıkça yer alan Vefa Salman ve Ahmet Özsümer haberlerine serzenişte bulundular. Konunun çok fazla uzatıldığının ve gazetede çıkan bu tarz haberlerin Yalova’ya zarar verdiğini dile getirilerek, bu tarz haberlere artık bir son verilmesi gerektiği belirtildi. Hoş sohbet ve aile ortamı sıcaklığında geçen iftar yemeği hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Ramada Otel’de düzenlenen programa Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Özkan Şenel ile Kenan Engin, Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Çavuşoğlu, Adem Gülsün, Sabahattin Çetin, Hakan Gençer ve Kazım Demirtaş, Meclis Başkanı Muğlim Bağatar, Meclis Başkan Yardımcıları Bahadır Düner ile Koray Girgin, Meclis Katip Üyesi İhsan Yılmaz katılım sağladı.

Haber : Elif Tuzlacıoğlu