Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Rüstempaşa Mahallesi Dere Sokak’ta geçtiğimiz aylarda faaliyete başlayan Mirart Butik Otel & Spa’yı ziyaret etti. Otel yatırımcıları Yasin ve Mert Tanyeri tarafından karşılanarak konuk edilen YTSO Yönetim Kurulu, oteli gezerek odalar, sosyal alanlar ve SPA üniteleri hakkında bilgiler aldı.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, yatırımlarından dolayı MYT Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Tanyeri ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mert Tanyeri’yi kutlayarak Yalova’nın gelecek vizyonunun en önemli sektörlerinden olan turizm sektöründe gerçekleştirdikleri söz konusu yatırımlarının Yalova iline ve turizm camiasına hayırlı olmasını diledi.

Becan;

“Turizmde hedefleri olan bir iliz. Bu hedeflerin başında da tesis sayımızı ve yatak kapasitemizi artırmak geliyor. Dolayısıyla, İlimizde turizm alanında yapılan her yatırım bizim için önemli ve memnuniyet vericidir. Burada yaptığımız incelemede son derece kaliteli bir tesis yatırımı olduğunu gördük. Tesisin başta yatırımcı firmamıza, İlimize ve sektörümüze hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.