Çınarcık ilçesi Teşvikiye Sahasında oynanan maç için önlem alan İl Jandarma Komutanlığı robocop kıyafetli ekipler; maç öncesi, esnası ve bitimi sonrasında gerekli güvenlik, emniyet ve trafik tedbirleri aldı.

Her iki takım futbolcu ve taraftarlarının geliş ve gidiş güzergahında kontrol ve arama noktaları oluşturan jandarma ekipleri, araç ve üst aramalarını, yasak maddelerden arındırılarak stada aldı.

Misafir ve ev sahibi takım taraftarlarının çepeçevre emniyeti alınarak, olası bir olayın meydana gelmesini önleyen ekipler, futbolcu ile hakem soyunma odalarını da emniyete alarak, taraftarların girişlerini engelledi.

Görevlendirilen sivil ekipler ile taraflardan taşkınlık yapanları tespit eden İl Jandarma Komutanlığı, yine bu sivil ekipler sayesinde taşkınlık çıkaranları sakinleştirdi.

AK Parti’nin iftarına 3 bin kişi katıldı AK Parti’nin iftarına 3 bin kişi katıldı

Her iki takım taraftarlarının bulunduğu tribünler, taraftar ve futbol takımlarının geliş/gidiş güzergahında kamera ile çekim yapan jandarma ekipleri, provakatif eylem ve davranışlarda bulunan taraftarları da tespit etti.

Tespit edilen taraftarlar hakkında, 6222 Sayılı Sporda Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında gerekli yasal işlemler yapılacak.