Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, ‘1-7 Eylül Zabıta Haftası’ münasebetiyle Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde çalışan müdür ve personelleri konuk ederek, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Başkan Salman, zabıta teşkilatının kuruluşun 192. yıl dönümü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelini makamında ağırladı. Başkan Salman ’a, Belediye Başkan Yardımcıları Dinçer İlhan ve İlyas Özdemir ile Zabıta Müdürü Mustafa Mürseloğlu, tüm Zabıta Müdürlüğü çalışanları adına çiçek takdim etti.

Salman“Bu görevleri de layıkıyla yerine getirdiğinizi düşünüyorum”

Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin özverili bir şekilde çalıştığını belirten Başkan Salman; “Bizler Yalova Belediyesi olarak Yalova’nın en büyük ailesiyiz. Bu aile içerisinde sizler, halkımızın huzurunu ve sağlığını sağlayıp, korumak amacıyla kanun, tüzük ve yönetmeliklerde, belirtilen görevleri yapmakla yükümlüsünüz. Bu görevleri de layıkıyla yerine getirdiğinizi düşünüyorum. Sizleri başarılı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor, vatandaşlarımızın güvenliği, sağlığı ve mutluluğu için gecesini gündüzüne katarak özveri ile çalışan sizlerin Zabıta Haftasını kutluyorum” dedi