İktidarda bulunan AK Partinin Milletvekillerine, yerelde ile seçilmişlerine seslenen Başkan Zara, ‘’Çınarcık ilçesinden kopmayın. Gelip ‘ilçemizin, vatandaşlarımızın neye ihtiyacı var’ diye sorun.

Bir vatandaş olarak soruyorum, mazot pahalandı diye vatandaşlarımız Marmara’nın incisi İstanbul’a gelmeyecekler mi?

Zara, ‘’Sabit bir fiyat neden uygulanmıyor?’’   

‘’Yalova-Çınarcık arasında çalışan minibüslerin gidiş-gelişlerinde, hemen her gün zam yapılıyor. Minibüslerle yolculuk yapan vatandaş da ne ödediğini bilmiyor. Sabit bir fiyat neden uygulanmıyor?’’   

Zara, ‘Çınarcık İskelesi iptal edilsin’’

‘’TURYOL seferlerini kaldırdıysa, İDO sefer yapmıyorsa, o zaman Çınarcık İskelesini iptal edelim. Yaz aylarında yolcu kapasitesine göre, her gün sefer yapacaksın, kış ayların da ‘yolcu az, mazot zamlandı. zarar ediyoruz’ deyip seferleri yapmayacak, insanlarımızı mağdur edeceksin. Buna hiç kimsenin hakkı yok.’’

 

Zara, ‘’Artık bırakın o ‘Eski Türkiye’ kelimelerini’’ 

Çınarcık ilçesinde çoğunluk da emekli yaşlı insanlarımız yaşıyor. Bu vatandaşlarımız günü birlik İstanbul da yaşayan; çocuklarına, torunlarına ve tedavileri için hastanelere gidip gelmektedirler.

Artık bırakın o ‘Eski Türkiye’ kelimelerini. Çınarcık ilçesinde yaşayan vatandaşlarımıza daha fazla çile ve mağduriyet yaşatmayın.

Çınarcık ilçesi ile İstanbul’a ulaşımı en acil ve makul ücretlere çekin. Kabataş’tan, sabah-akşam vapur seferlerinin yapılmasına sağlayın. 20 yıllık iktidar partisinden yeni Türkiyesi’nden bu önemli ve acil sorunu çözüm bekliyoruz.’’ Dedi.