Yalova Devlet Hastanesinden bir hastanız için randevu almak, neredeyse bir deveye hendek atlatmak gibi oldu.

Tamam oturduğun yerden telefonla alıyorsun, bu çok büyük bir kolaylık ama bide sıra alabilsek daha güzel olacak. Bilenler vardır, artık gün içi saat dörtte randevu almak için aranıyor 182.

Fakat o kadar meşgul ki düşürmek için bayağı bekliyorsunuz. Telefonu düşürdüğünüzde ise ya on beş gün sonraya veriyorlar ya da ‘randevu gözükmüyor’ diyorlar. Hadi bakalım yarın yine ara. Yine gözükmüyorsa, yarınlar bitmiyor nasıl olsa.

Doktora gittiğiniz de eğer mr yada dolper gibi bir ihtiyacınız var ise on beş günde öyle bekliyorsunuz, etti size bir ay. Hadi bakalım geçmiş olsun. Koskoca hastanede sadece bir mr cihazının olması bence çok yanlış. Zaten Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızın neredeyse tamamen burada.

Tek temennimiz tamamlanmak üzere olan yeni hastanemiz de böyle sıkıntıların yaşanmamasıdır. Artık Bursa’ya, İstanbul’a da gitmek istemiyoruz.

İnşallah profesörü, uzman doktorlar gelir de biz de Yalova olarak rahat ederiz. Yalova’da yaşayan vatandaşlarımız bu konuda çok çekti. Yıllarca hep büyük şehirlere taşındı. Parası olan da olmayan da bunu yaşadı. İnşallah bundan sonra rahat eder Yalovalılar.

Bunu, yeni hastanemiz açılınca hep beraber göreceğiz.