Öncelikle cumartesi günü, Türkiye Veteranlar Karması Milli Takımı olarak Yalova’yı temsil eden dört sporcudan birisi olarak ve teknik heyetinde yer alan, Yalova'da Türk Futboluna önemli hizmetler yapmış iki ismi, toplam altı Yalovalı olarak temsil ettiğimiz organizasyonun içinde yer almanın mutluluğunu paylaşmak istiyorum.

Bursaspor Şöhretleri ve Türkiye Veteran Milli Takımı, İmparator Nejat Biyediç için sahaya çıktı. Vefatının 10. yılında tüm spor severler büyük ilgi gösterdi.

Başkanlığını Füsun Erayla'nın yaptığı Türkiye Veteranlar Ligi Milli Takım Karması ile Bursaspor’da yıllarca forma giymiş isimler Merinos Stadında spor severlerle buluştular. Sedat Özden, Vahit Doğan, Çekirge Taner, Hakan Cenkçiler, Ahmet Suphi Evke, Mustafa Gönden, Maradona Çetin, Beyhan Çalışkan, Paşa Selim, Okan Yılmaz, Pablo Martin Batalla, Erkan Özbey, Nevzat Dinçbudak gibi önemli isimler sahada yer alırken; bunların yanında başkanlık yapmış yöneticiler ve daha ismini sayamadığımız birçok önlü isim Merinos Stadında buluştu.

Ümit Milli Takımdan sorumlu Teknik Direktör Tolunay Kafkas da şöhretleri yalnız bırakmadı. Başlama vuruşunu yapan TFF. Ümit Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, antrenmana katılmak için röportaj vererek sahadan ayrıldı.

Organizasyonda spor severlere maske, forma, Nejat Biyediç resimli switler dağıtıldı. Sporseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Pablo Martin Batalla hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.  Tribünde ise Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan ve ekibi ile sahadaydı. Özellikle Türkiye Veteranlar Ligi için Bursa ve ilçelerinden oluşacak takımlar kıyasıya yarışacak. 2021-2022 sezonunda ise yeni sezona imparator Nejat Biyediç ligi olarak anılacak. Organizasyonu tertip eden Güney Marmara Sorumlusu ve Bursaspor Eski dönem Başkanı Recep Günay ve ekibi harika bir organizasyon gerçekleştirmiş oldu. Organizasyona katılan Türkiye Veteranlar Ligi Milli Takım Karması ve Bursasporlu şöhretleri, yöneticileri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın masarifi olarak Gönül Dostları Restoranda yemekte buluştular. Yemek sonrası Türkiye Veteranlar Ligi Başkanı Füsun Erayla bu organizasyonda emeği geçenlere plaket takdim etti.

Öncelikle Belediye Başkanı Alinur Aktaş plaketini aldı ve konuşmasında çok mutlu olduğunu ifade ederek destek verdi. İkinci plaket, ise Türkiye Veteran Ligi Güney Marmara Grup Başkanı Recep Günay aldı. Bursaspor Şöhretleri adına Sedat Özden yerine Beyhan Çalışkan aldı. 4. Plaket ise Bursaspor’un yaşayan efsanesi Vahit abimiz aldı. Duygulanan ve çok mutlu olduğunu ifade eden hocamız şöhretler formasını Batalla ile değişerek oyuna dahil oldu. Son olarak Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, altı kişi ile yer aldığımız Yalova olarak bizleri de tebrik etti. Türkiye Veteranlar Milli Takım Karması ve Bursaspor Şöhretleri olarak sıcak, samimi bir ortamda toplu halde günü sonlandırdık.