BAL Liginde şampiyonluğu ve 3. Ligi hedefleyen Altınova Belediyespor Futbol takımı, 10 günlük Bolu Abant Kampına başladı. Takım Vonresort Otel’de konaklayacak.

Altınova Belediyesporİdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yurt başkanlığındaki kamp 10 gün sürecek. Altınova Belediyespor Genel Koordinatörü Abdurrahman Güneş, Altınova BelediyesporTeknik Direktörü Mehmet Eyüp Tutcuoğlu ve yardımcısı Erol Kaplan nezaretinde kampta top başı yapan futbolcularda moral üst seviyede.

“Hedef 3. Lig”

Altınova Belediyespor’a şampiyonluk elde ederek 3. Lige çıkmak için geldiğini dile getiren Teknik Direktör Mehmet Eyüp Tutcuoğlu, “Takım olarak tek hedefimiz 3. Lig. Bu güce sahip olduğumuzu geçen sezon tüm futbol severlere gösterdik. Bu yıl çok daha fazla çalışarak inşallah hedefimize ulaşacağız” dedi.

Hersek Stadının yenilendiğini, tüm transferlerin tamamlandığını söyleyen Altınova Belediyespor Genel Koordinatörü Abdurrahman Güneş, “Yeni sezona hazırız. Hem lig hem de Türkiye Kupası hazırlıklarımızı 10 gün boyunca buradaki kampta sürdüreceğiz. Ardından tesislerimizde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni stadımız da lige hazır. Ufak tefek pürüzleri kaldı. Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’a ve Altınova halkına emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu stada şampiyonluk ve 3. Lig yakışır. İnşallah bunu başaracağız” dedi.

2018-19 sezonunda da hedeflerinin şampiyonluk ve 3. Lig olduğunu belirten Altınova BelediyesporYönetim Kurulu üyesi Mustafa Yurt, “Şampiyonluk hedefi ile yola çıktık. Bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Camia olarak kenetlenerek hedefimize ulaşacağımızdan eminiz. Şampiyonluğa olan inancımız tamdır” dedi.