4 Mevsim Fotoğraf Yarışması İlkbahar ve yaz kategorilerinin ödülleri, Altınova Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen törenle verildi.

Geniş katılım…

Ödül törenine; Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Garnizon Komutan Temsilcisi Dz. Alb. Ahmet Çevik, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Mesut Aslan, İlçe Emniyet Amiri Murat Teber, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, fotoğraf sanatçıları, daire amirleri ve Kosova’dan Altınova’ya misafir olarak gelen 30 öğrenci katıldı.

Dereceye girenler

Altınova Belediyesi 4 Mevsim Altınova Fotoğraf Yarışması İlkbahar Kategorisi

Birinciliğini Ahmet Turan Kural, ikinciliği Caner Başer, üçüncülüğü Nedim Yenituna kazanmıştı.

Altınova Belediyesi 4 Mevsim Altınova Fotoğraf Yarışması Yaz Kategorisi birinciliğini İlhan Kılınç, ikinciliği Murat İbranoğlu ve üçüncülüğü Kayhan Güç kazandı.

Sonbahar kategorisi başvuruları

Öte yandan; Altınova Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve dört kategoride gerçekleştirilen Altınova Belediyesi 4 Mevsim Fotoğraf Yarışması Sonbahar Kategorisine müracaatlar ise devam ediyor. 30 Aralık 2016 Cuma gününe kadar devam edecek olan müracaatlar, Altınova Belediyesi Gençlik Merkezi veya Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği’ne yapılacak.