Türk Silahlı Kuvvetleri’nden devralınan bölgede yapılan çalışmaları misafirlerine yerinde gösteren Başkan Oral, “Bu sahil, yaz aylarında bölgemizin en gözde mekânları arasında yer alacak” dedi.

  Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Hersek Sahilinde gerçekleştirilen çalışmaları AK Parti Yalova İl yöneticilerine anlattı.

  AK Parti Yalova İl SKM Başkanı Ali Rıza Alkış, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, AK Parti Altınova İlçe SKM Başkanı Metin Tok, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Yalova Milletvekili adayı Dr. Hasan Özçelik, Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, AK Parti il ve İlçe yöneticileri, AK Parti Altınova Gençlik Kolları Başkanı Özkan tekin, il genel ve belediye meclis üyeleri, Hersek Sahili’ni gezdi. Partililer, bölgeye kazandırılan sahili çok beğendiler.

  Vatandaşlar Hersek Sahilinde deniz ve kumun keyfini yaşarken, Altınova Belediyesi Fen İşleri Amirliği tarafından bölgede 2 kilometrelik alanda çalışmalarına devam ediyor.

Halk plajı, kadınlar plajı ve özel plajın yer alan ilk etapta tüm altyapı çalışmaları tamamlandı. Bölgede elektrik, kanalizasyon ve su sıkıntısı ortadan kaldırıldı. Geniş yollar ile ulaşımın sağlandığı sahilde; büfeler, wc, duş ve soyunma kabinleri hazır hale getirildi. Hersek sahilinde vatandaşların can ve mal güvenliği için de özel güvenlik personelleri ile ilk etapta 2 cankurtaran görev yapacak. Öte yandan, sahilin Mavi Bayrak çalışmaları da devam ediyor.