Kılıçköy’de doğalgaz altyapı çalışmaları başladı.

Yalova İl Genel Meclis Başkan Vekili İdris Durmuş, Çiftlikköy’de yürütülen altyapı çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Laledere ve Kabaklı köylerinde yürütülen çalışmaların büyük oranda ilerlediğini belirten Durmuş, Kılıçköy’de de çalışmaların başladığını dile getirdi. Durmuş, yaptığı açıklamada:

“Çiftlikköy İlçemizde Gacık, Laledere ve Kabaklı köylerimizden sonra Kılıçköyümüz’de doğalgaz altyapı çalışmasına başlanıldı.

Gacık köyümüzde geçen yıl doğalgaz kullanımına başlanmıştı. Bu yıl Laledere ve Kabaklı köyümüzde doğalgaz firması altyapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Gerekli testler ve kontroller yapıldıktan sonra kısa zamanda köylerimizde doğalgaz kullanılması hedefleniyor.

Köylerimize yaptığımız ziyaretlerimizde pek çok hanenin ARMAGAZ firmasının yatırım kararı almasından sonra gerekli bina içi tesisat ve bağlantı çalışmasını yaptıklarını görmek ne denli talebin yoğun olacağının göstergesi idi.

Kılıç köyümüzde bugün başlanan hat ve boru çalışması belli bir süre kışın vatandaşımızın yollarda zorluk çekmesine neden olacağı tabiidir. Çalışmalar tamamlanıp evlere doğalgazın kullanımına başlanacak olması bizlere de heyecan veriyor. Kısa zamanda ARMAGAZ firmasının Kılıç köyümüzde yatırımını tamamlayacağını düşünüyorum.

Amacımız köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın daha konforlu ve rahat yaşama imkanını yükseltmektir. Özellikle yaşlı büyüklerimiz için kışın tadını almaları bizlere mutluluk verecektir.

Diğer köylerimizde de doğalgazın kullanımını artırmada çalışmalarımız hızlı şekilde devam edecek. Kılıç köyümüzden sonra diğer köylerimizde de doğalgaz çalışması yapılması yönüyle ön çalışmalarımız sürüyor.

Kılıç köyümüze şimdiden hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Nilüfer Yakıcı