Yelkenkaya İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği öğrencileri, canlarını vatana siper ederek terörle mücadele eden kahraman asker ve polislere mektup ve resimler göndererek moral vermek için bir kampanya başlattı.

Oral’a destek ziyareti

Yelkenkaya İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyesi Celil Acar, Yelkenkaya İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Müdürü Emir Raşit Güney ve İzciler, konuyla ilgili olarak Altınova Belediye Başkanı dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Oral, dernek yöneticileri ve izci öğrencileri böyle bir kampanya düzenledikleri için kutlayarak, her türlü desteğin verileceğini söyledi.

Tüm öğrenciler davetli

Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan izinle ilçedeki okullardaki öğrencilerin de kampanyaya katılacağını ifade eden Yelkenkaya İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Şaban Demirci, “Kampanyamız 17 Şubat 2017 Cuma gününe kadar devam edecek. Mektup veya resim göndermek isteyen kardeşlerimiz mektup ve resimlerini Yelkenkaya İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü ile Altınova Belediyesi Gençlik Merkezi’ne teslim edebilirler” dedi.