Konuyla ilgili bir basın kahvaltısı düzenleyen Özdilek Alışveriş merkezi yöneticileri Abrek Canpolatöz ve Yusuf Kara e-ticaret sistemiyle ilgili açıklamalarda bulundular. Özdilek mağaza müdür yardımcısı Abrek Canpolatöz yaptığı açıklamada; ‘’Hepimizin bildiği üzere insanların evlerinden oturup alışveriş yaptığı bir sistem var. Özdilek’te bu anlamda bir gelişme kaydetti. 3-4 seneden beri 6 şehirde uygulaması yapılan e-ticaret, şimdi de Yalova’da uygulanmaya başlandı. Sanal marketin içinde insanlar alışverişlerini yapıyorlar. Kapıda ödeme imkanları var. 65 TL üzeri alışverişlerde şu an için Özden Mahallesi sınırı ve Altınova Taşköprü sınırları içine hizmet veriyoruz.

Sabah 8’den itibaren siparişler alınmaya başlanıyor. Her iki saatte bir servislerimiz kapıda teslimat yaparak hizmeti noktalıyor.

Taze gıda, hızlı tüketim ürünleri,temel gıda ürünleri, tekstil dışında 15 bin ürün yelpazemizle hizmet veriyoruz. Böyle bir hizmete, Yalovalıların daihtiyacı olduğunu da düşündük. Kapıda nakit ve kredi kartıyla ödeme seçeneklerimiz de var. Alışveriş anlamında iş yoğunluğu olan, hastası olanlar var. Özdilek’ten de alışveriş yapmak isteyenler var.  Sanal Market uygulamasıyla, vatandaşlarımızı bu alışverişten mahrum etmemiş oluyoruz.

Böyle bir hizmeti Yalova halkıyla buluşturduğumuz için mutluyuz. Her yeniliğe de açık bir markayız. Bu tarz yeni uygulamayla bizleri seçen müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz’’dedi.

Haber/Foto: Elif Tuzlacıoğlu