Mel-Ay Basım Yayın Reklam Turizm Teks. Müh. İnş. Taah. Tic. San. Ltd. Şti. bünyesinde; www.cinarcikgazetesi.com.tr Haber portalı ve TV YALOVA YouTube Kanalı ile de habercilikte hep ilkleri Yalova’da yaşatan, 2015 yılandan bu yana, resmi ilan ve reklam almadan gönüllü olarak kamu görevini objektif haber ve yorumlarıyla yapma başarısı gösteren Çınarcık Gazetesi, 31.12. 2021 tarihli, 331. sayısında, Çınarcık Hüdaverdi Aydın İlkokulu 2/D sınıfı öğrencilerinin başarı hikayesini Çınarcık Gazetesinin manşetine taşıyarak 30 öğrencinin minik kalplerine girmeyi başardı.  

Polat, ‘’Gurur duydum’’

30 minik öğrencinin atıklardan yaptığı sanat eserlerini yerel ve yaygın medyaya taşıyan gazetemiz imtiyaz sahibi Ayhan Polat, ‘’Çınarcık Gazetesi ile objektiflere poz veren Hüdaverdi Aydın İlkokulu 2/D sınıfı öğrencilerinin sevinç ve mutluluklarını, kamuoyu ile paylaşmaları beni çok mutlu etti.’’

Polat, ‘’Çınarcık ilçe halkına büyük bir ihanettir’’

Öğrencilerin mutluluklarından dolayı yıllardır emek verdiği gazetecilik mesleğine verdiği çalışmalarla gururlandığını dile getiren Polat, ‘’Çınarcık Gazetesi, 6 yıldan bu yana yayınını haftası haftasına sürdürüyor. Bazı dönemlerde zarar etmesine karşın, Çınarcık ilçesinin sesi, soluğu olmaya devam etmektedir.  

Çınarcık Gazetesi, ilçenin etkili ve yetkili kişileri tarafından desteklenmesi gereken tek yayın organı olması gerekirken, sadece ve sadece doğru haber ve yorumları nedeniyle çeşitli metotlarla ambargolara maruz bırakılmaya çalışılmaktadır. Bu durum Marmara’nın incisi Çınarcık ilçe halkına büyük bir ihanettir.’’

Polat, ‘’Kendi bindikleri dalı kesmektedirler’’

Çınarcık Gazetesi’nin yayın politikalarını beğenmeyen, ilan, reklam ve gazete alımlarına ambargo uygulayanlar şunu iyi bilmelidirler ki, kendi bindikleri dalı kesmektedirler.

Çınarcık Gazetesi, Yalova’nın batısındaki Çınarcık başta olmak üzere; Termal, Armutlu ilçeleri ile Koru, Teşvikiye, Esenköy ve Kadıköy beldelerinin de her zaman sesi ve nefesi olmaya devam edecektir.

30 öğrencimizin ‘Çınarcık Gazetesi’ ile vermiş oldukları poz, bu yayına ambargo uygulayanlara tokat olmuştur. Gazetecilerin gerçek haber ve yorumlarını cezalandırmaya çalışmak, liyakat sahibi olmayan, korkakların aciz uygulamalarıdır.’’ şeklinde açıklamada bulundu.