Subaşı Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜMBELSEN) arasında belediye memurlarının sosyal denge sözleşmesinin iyileştirilmesi konusunda anlaşma imzalandı. Yapılan düzenleme sonrası, sıkıntı yaşayan memurların mağduriyeti 2017 Ocak ayı itibariyle giderilmiş oldu. Anlaşma; Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Bülent Karasu, Tümbelsen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş, Güzide Saatçi, Hüseyin Akyol, Tümbelsen Yalova İl Temsilcisi Gültekin Aksoy, Subaşı Belediyesi sendika temsilcisi Kurtuluş Önder ve belediye memurlarının katılımıyla imzalandı

“Personelimizin her zaman yanındayız”

Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye personelinin her zaman yanında olduklarını belirterek, “Personelimizin hakları konusunda her türlü çabayı göstermekteyiz. Belediyemizin imkanları doğrultusunda gerekli iyileştirmeler yapmaktayız. Personelimizin her zaman yanındayız ve onların hakları konusunda kesinlikle mağdur etmeyeceğiz” dedi.

 

“Bu düzenleme, çalışan arkadaşlarımızın performanslarını daha çok arttıracak”

Memur arkadaşlarımızın refah seviyelerinin arttırılması noktasında belediye başkanımızın da katkılarıyla güzel bir motive oldu. Bu düzenleme, çalışan arkadaşlarımızın performanslarını daha çok arttıracak ve halkımıza daha iyi hizmet sunacaklarına inanıyorum. Değerli başkanımıza hem çalışanlarımız, hem de sendikamız adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.