Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan Beyaz Bayrak Projesi Protokolü'ne istinaden Altınova İlçesinde yürütülmekte olan proje ile gerekli kriterleri taşıyan Subaşı İlkokulu ve Hacı Ali Saruhan İlk ve Ortaokulu Beyaz Bayrak Sertifikası almaya hak kazandı.

Beyaz Bayrak Projesi Protokolüne göre yapılan denetimler sonucunda gerekli kriterleri taşıyarak Beyaz Bayrak sertifikası almaya hak kazanan Subaşı İlkokulu, Hacı Ali Saruhan İlk ve Ortaokullarına düzenlenen törenle sertifikaları takdim edildi. Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan Beyaz Bayrak Projesi Protokolü'ne istinaden yürütülmekte olan proje kapsamında Beyaz Bayrak almaya hak kazanan okul için tören düzenlendi.

Törende Açıklama Bulunan Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz “Milli Eğitim Bakanlığı İle Sağlık Bakanlığı arasında yürütülmekte olan Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü kapsamında ve komisyon tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda bu yıl Subaşımızda Bulunan İki Okulumuzda da Beyaz Bayrak sahibi oldu. Bu bizim için gurur verici göreve geldiğimiz ilk günden beri her zaman gençlerimizin gençliğimizin öğrencilerimizin destekçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz. Okullarımıza düzenli olarak Belediyemizde istihdam ettiğimiz personellerimizden  okullarımıza görevlendirmelerini gerçekleştirdik. Yine bakım, onarım ve yeni konferans salonu gibi birçok hizmet ve destekte bulunduk, bulunmaya da devam edeceğiz” dedi.

Törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar'ın konuşmasının ardından okula ödülleri, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Altınova Kaymakamının eşi Sümeyra Kaya, İlçe Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü Jale Onur tarafından takdim edildi.