‘Siirtlilere kapımız her zaman açık’

Yalova’da en aktif sivil toplum kuruluşlarının arasında yer alan Yalova Siirtliler Derneği üyeleri Çınarcık Kaymakamlığına atanan Kaymakam Abdullah Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yalova Siirtliler Dernek Başkanı Vedat Babaoğlu beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleriyle birlikte ilk olarak Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi’yi ziyaret ettiler. Yalova SİDER Başkanı Vedat Babaoğlu, Kaymakam Abdullah Çiftçi’ye yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, özel tasarlanmış Ay Yıldızlı saati hediye etti.

Siirtlilere her daim kapısının açık olduğunu belirten Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi’de, Yalova Siirtliler Derneğinin ziyaretinden çok mutlu olduğunu söyledi. Batman Sason doğumlu olduğunu belirten Çiftçi; Siirt, Batman ve Muş’tan hemşerilerini Yalova’da görmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Sıcak sohbetin ardından Kaymakam Çiftçi, Siirtlilerle sık sık bir araya geleceklerini belirtti.

Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile birlikte ikinci ziyareti Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a gerçekleştirdi. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a çalışmalarında başarılar dileyen Babaoğlu, Çınarcık’ta yapılan çalışmaları takip ettiklerini belirtirken, Siirtliler Derneğinin özel tasarladığı Ay Yıldızlı Saati hediye etti. Başkan Kurt’ta nazik ziyaretleri için Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu ve dernek üyelerine teşekkür etti.