24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’nin birinci parti çıkmasının ardından, İl Teşkilatı ve milletvekilleri teşekkür ziyaretinde bulundu.

Geniş katılım

Yalova Milletvekilliğine seçilen kazanan Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, AK Parti il Başkan yardımcısı Ali Rıza Alkış ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Yalova il Kadın Kolları Başkanı Melahat Yalçın ve AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek AK Parti Altınova Teşkilatını ziyaret etti.

Yeni Milletvekilleri ile parti yöneticilerini; AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın ve yönetimi, İlçe Gençlik Kolları yönetimi, AK Parti belde, mahalle ve köy temsilcileri, il genel ve belediye meclis üyeleri ve partililer karşıladı.

Büyükgümüş “Altınova gücünü gösterdi”

Ziyarette konuşan Milletvekili Büyükgümüş, Yalovalı Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce karşısında Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci çıktığını hatırlatarak, “CHP’nin birinci sıra adayı da Altınovalı idi. Altınova’da AK Parti oyları düşer deniyordu. Ama vatandaşlarımız buna en iyi cevabı verdi. Altınova her zamanki gibi AK Parti’ye verdiği desteği sürdürdü ve Altınova ile ilgili söylentileri boşa çıkardı. Allah razı olsun Altınova” şeklinde konuştu.

Akyol “Seçim gazimiz de var”

AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın’ın seçim çalışmaları sırasında kolunu kırdığını hatırlatan yeni Milletvekili Meliha Akyol, “Artık bir de seçim gazimiz var. İşte böyle canının hiçe sayarak, AK Parti ve Cumhurbaşkanımız için çalışan parti yöneticilerimiz ve vatandaşlarımızın özverisiyle bu başarıları kazanıyoruz” dedi.

Yeni Milletvekili Meliha Akyol ve İl Kadın Kolları Başkanı Melahat Yalçın, Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın’ın alçısını imzaladı.

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da elde edilen başarı nedeniyle tüm AK Parti Altınova Teşkilatları ile vatandaşlara teşekkür ettiler.