Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner, düzenlenen son yılsonu sergilerini ziyaret ederek protokol üyeleri ile birlikte açılışlarını gerçekleştirdi. 

Yalova Güzel Sanatlar Galerisi ve Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen sergilere Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı temsilen katılan Başkan Yardımcısı Jülide Güner, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ve Halk Eğitim Merkezi İl Müdürü Sadrettin Doğan ile birlikte açılışları yaptı.

Halk Eğitim Merkezi Çini Usta Öğreticisi Emine Kulaber ve Resim Öğretmeni Bahtınur Hançer rehberliğinde Yalova Belediyesi Umut Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan eserleri gezen Başkan Yardımcısı Güner, eserler hakkında bilgiler aldı.

Başkan Yardımcısı Güner, sergilerin sonunda öğretmen ve kursiyerlere yönelik bir konuşma yaparak “Bu serginin oluşmasında emeği geçen değerli Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerimizin ve Umut Merkezi kursiyerlerimizin emeğine sağlık. Herkesi yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü tebrik ediyorum” dedi. Ardından Güner ve protokol üyeleri günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.