Yalova Gazeteciler Cemiyeti Fahri Üyesi de olan Aysun Arifoğlu Tekin’in imza gününe Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu, Yalova Kadın Meclisi Başkanı Nurten Anıl, İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar, Milliyetçi Hareket Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Necati Vural ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar ve Teşkilatı, Yalova Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Muhlis Yavuz, Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Anıl katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, ‘’Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim her daim; yazar, şair ve ilim insanının yanında olmaya özen göstermektedir. Bu tür etkinliklerin yapılmasında üzerlerimizi düşen görev neyse yapma gayretinde olduk. Koza isimli kitabını kısa süre önce yayınlayan Yalova Gazeteciler Cemiyeti Fahri Üyesi Aysun Arifoğlu Tekin’in İmza Günü etkinliğine ev sahipliği yaptık. Katlım gösterin Yalova Valimiz Sn. Muammer Erol başta olmak üzere, katılım gösteren tüm davetlilere teşekkür ederim’’ dedi.

Daha sonra söz alan Yalova Valisi Muammer Erol; “Yalova çok güzel bir şehir, böyle sanatsal faaliyetlerde bunulması şehrimiz için önemli. Yazar Aysun Arifoğlu Tekin’i tebrik ederim.” dedi. Yazar Arifoğlu Tekin, Vali Erol’a imzaladığı kitabını hediye olarak takdim etti.

Aysun Arifoğlu Tekin davetlilere hitaben yaptığı konuşmasında, ‘’KOZA’yı okurken, kahramanların hikayesiyle birlikte, kendi hayat hikayenizi yeniden yorumlayıp; sabrın, umudun ve sevginin iyileştirici gücünü göreceksiniz. İmza günüme katılım gösteren herkese çok teşekkür ederim’’ dedi.

Yoğun katılımın olduğu imza töreninde yazar, kitapseverlerle birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi, katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, organizasyonun sonunda etkinliğe katkıda bulan; Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Yalova İl Turizm ve Kültür Müdürü Şeref Tali, Mirart Hotel Genel Müdürü Furkan Fitoz, Mirart Hotel Danışmanı Kezban Güzel, Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, 3. Göz Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve YGC Başkan Yardımcısı İrfan Aydın, YGC Genel Sekreteri Emine Ballı ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti.