Ardahan Belediyesi ile Ardahan Kültür Sanat Bileşenler Platformu’nun ortaklaşa düzenlediği “Ardahan Kültür-Sanat Günleri” için Ardahan’a giden Başkan Salman, “Yerel Yönetimler ve Kültür Sanat” konulu panelde moderatör ve konuşmacı olarak yer aldı. Türkiye’nin değişik bölgelerinden birçok yazar, sanatçı, siyasetçi ve Ardahanlı vatandaşların katılımıyla gerçekleşen panelde moderatörlük yapan Salman, deneyimlerini katılımcılar ile paylaştı. Program öncesi yapılan hibe araç teslim töreninde Başkan Salman’ın talimatıyla Yalova Belediyesi tarafından cenaze nakil aracı Ardahan Belediyesine kullanılmak üzere teslim edildi. 3 gün süren Kültür ve Sanat Günleri etkinliklerine, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP Parti Okulu Eğitmeni Derya Şentürk, 22., 23. ve 24. Dönem Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, CHP İlçe Belediye Başkanları, CHP İlçe Başkanları, sanatçılar, partililer, STK başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’e ve Ardahanlılara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Salman; “Ardahan Kültür-Sanat Günleri” kapsamında “Yerel Yönetimler ve Kültür Sanat” konulu panelin moderatörlüğünü bize teklif eden Ardahan Belediye Başkanı değerli dostum Faruk Demir’e sonsuz teşekkür ederim. Yapılan panelde Belediye Başkanlığı dönemimizde yaşamış olduğumuz deneyimlerimizi paylaşarak panele katkılarımızı sunduk. Yalova’da ikamet eden Ardahanlı hemşehrilerimizin de katılım sağladığı etkinlikte tüm Ardahanlılara göstermiş oldukları ilgi, alakadan ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Başkan Salman, Hanak Belediye Başkanı’nı ziyaret etti

Ardahan ziyaretleri kapsamında Hanak İlçesini ziyaret eden Başkan Salman, Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya’yı makamında ziyaret etti. Ardahan ve Yalova üzerine gerçekleşen sohbetin ardından,  Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kentimize en büyük mirası olan Yürüyen Köşk’ü tanıtan hediyeleri Başkan Salman, Büyükkaya’ya takdim etti.