Doğu Akdeniz ve Avrasya Bölgesi’nin en büyük buluşması olan EMİTT Fuarı dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri. Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 26-29 Ocak İstanbul Beylikdüzü TÜYAP’ta gerçekleştirilecek fuar için hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

Tüm Yalova el ele

Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali 110 metrekarelik bir alanda kuracakları stantta Yalova’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını belirtirken destek olan İl Özel İdaresi ve ilçe belediyelerine teşekkür etti. Tali, fuara Yalova Valisi Tuğba Yılmaz’ın da katılım göstereceğini bildirdi.

İstanbul Devlet Tiyatrosu Yalova’da

Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali,  Kültür ve turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından Yalova’nın da turne programına alındığının müjdesini verdi. İstanbul Devlet Tiyatrosu her ay Yalova’da 1 oyun sergileyecek.

Müdür Tali konuyla ilgili olarak, “Bakanlığımız Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından 13-14 Ocak 3017 tarihinde sahnelenecek olan “Savaş Çiçekleri” adlı çocuk tiyatro oyunu ve yine anılan tarihlerde “Ellerimin Arasındaki Hayat” isimli tiyatro oyunu sahnelenecektir.

Savaşın çocuklara verdiği zararı ve savaşsız bir dünyanın mümkün olabileceğini anlatan “Savaş Çiçekleri” isimli çocuk tiyatro oyunu, 13-14 Ocak 2017 saat 11.00-13.00 de Raif Dinçkök Kültür Merkezinde sahnelenecektir.

Martovsky adında bir gencin tecavüz suçundan ölüme mahkum edilmesini anlatan “Ellerimin Arasındaki Hayat” isimli tiyatro oyunu ise 13-14 Ocak 2017 saat 20.00 de Raif Dinçkök Kültür Merkezinde sahnelenecektir. Tüm Yalovalı halkımız davetlidir” dedi. Haber: Sezgin Altınel