Yalova Tatil Park’ta dört gün boyunca gerçekleşen festival, gelenlere unutulmaz anlar yaşattı. Festival alanının içerisinde iki adet sahne, çeşitli etkinliklerin yapıldığı bölümler ve kamp alanı mevcuttu. Birçok ünlü sanatçının ağırlandığı festivale Yalova’dan ve Türkiye’nin birçok yerinden ziyaretçi geldi.

2 Ağustos Perşembe günü gerçekleşen açılışta Kurtalan Express, Selçuk Balcı ve Cümbüş Cemaat gibi isimler sahne aldı. 3 Ağustos Cuma günü sahneye çıkan isimler arasında ise İstanbul Arabesque Project, Mert Erşahin, Can Gox, Fezadan, Gazapizm, Aylin Aslım, Yaşlı Amca, Manuş Baba ve Haluk Levent vardı. Gazapizm’in konseriyle artmaya başlayan kalabalık, Yaşlı Amca’nın şarkılarıyla keyifli dakikalar geçirdikten sonra Haluk Levent’in sahne almasıyla eğlencenin doruk noktasına ulaştı.

Melek Mosso, Vera, Redd, Necati ve Saykolar, Bülent Ortaçgil ve Şebnem Ferah gibi sanatçıların sahne aldığı üçüncü gün ise hafta sonu tatili sebebiyle katılım yoğun oldu. Necati ve Saykolar’ın şarkılarıyla dans edip eğlenen katılımcılar, Bülent Ortaçgil’in performansıyla birlikte duygusal anlar yaşadılar. Yalova’da doğup büyüyen Şebnem Ferah sahneye çıktığında ise katılım oldukça arttı.

Festivalin son gününde performanslarını sergileyen sanatçılar arasında Sena Şener, Teneke Trampet, Ahmet Aslan, Sözeri, Adamlar, Emir Can İğrek ve Teoman vardı. Emir Can İğrek’in şarkılarıyla keyifli dakikalar geçiren katılımcılar, Adamlar’ın performansında coşkulu anlar yaşadılar. Müzik Festivali’nin kapanışını yapan isim ise büyük bir ilgiyle dinlenen Teoman oldu.

Haber/Fotoğraf: Nilüfer Ateş