Yeni yıl dileklerinizin en başında “Sağlık” gelir. İnsanlar birbirlerine 2020’ye girerken sağlık, esenlik ve sıhhat diler. “Bir yıla nasıl girerseniz öyle devam eder” parolasından yola çıkan Terma City sizler için sağlık dolu bir yılbaşı planı hazırladı.

Terma Ctiy’den yapılan açıklamada; “Avrupa’nın en lüks spa merkezine sahip olan, kralların tercih ettiği Yalova’nın incisi Terma City’de 2020’ye termal sağlıkla girmeye ne dersiniz!

Yalova Terma City’deki keyifli yılbaşı programının teması “Sağlıklı Yıllar” olacak. Misafirler için hazırlanan yılbaşı SPA paketlerinde 2019’a sağlık fışkıran termal sularda veda ederken 2020’ye sağlık dolu merhaba denilmesi sağlanacak.

6.000 metrekare sağlık, spa ve kür merkezi ve 2.200 yatak kapasiteli büyüleyici bir yatırımla, açık-kapalı yüzme havuzları ve spor merkezlerinin yanı sıra ailelere özel havuzlar ve sosyal alanlar da mevcut. Ziyaretçiler için her ayrıntının düşünüldüğü projede, 8 tane aile hamamı, bay –bayan ayrı hamamlar, cilt bakım odası, fitness, güzellik salonu, kapalı havuz, kese odası, pilates stüdyosu, sauna, solaryum, on bir tane terapi odası, iki kadın terapi odası, termal sıcak su havuzu ve jakuzi, üç tane vip terapi salonu, vitamin bar dikkat çeken diğer bir ayrıntı ise, proje Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden esinlenerek yapılandırıldı. Cem Özer’in sunuculuğunu yapacağı Terma City’nin yılbaşı programı öncesi yapılacak yılbaşı panayırı, çocuklar için film gösterimleri ve yılbaşı eğlenceleri görülmeye değer.Enfes gala yemeğinin ardından Nicole Rona’nın şarkılarıyla merhaba diyeceğimiz 2020’nin ilk dakikalarını sabaha kadar eğlenerek kutluyoruz.Hem siz Terma City’nin termal sağlıkla yeni yıla girebilir, hem de sevdiklerinize ömür boyu unutamayacakları bir yılbaşı gecesi hediye edebilirsiniz.” denildi.