Yalova’nın turizmde yüz akı Elegance Resort Hotel’in, tur şirketleri başta olmak üzere, hizmet verdikleri firma yetkililerini misafir ettikleri tekne turu ve iftar yemeğine 200 civarında davetli katıldı.
 
Bebek iskelesinden ilk olarak, Elegance Resort Hotel Personeli’ni alan tur teknesi, Kabataş iskelesinden bir gurup davetliyi aldıktan sonra, boğazın eşsiz güzelliği içinde Üsküdar iskelesine yanaşarak, boğaz turu ve iftar yemeğine davetli diğer misafirleri aldı.
 
İftar saatinde, teknenin kapalı restoranında, görevlilerin birbirlerinden lezzetli, iftar menülerini misafirlere ikramından sonra, teknenin açık alanında bir araya gelen tüm davetli-ler, İstanbul Boğazı’nın eşsiz güzelliklerini doya doya seyrederlerken, aynı zamanda kendilerine ikram edilen soğuk ve sıcak içeceklerle neşeli saatler geçirdiler.
 
10 Ağustos 2011 günü saat 19.00’da başlayan tekne turu, gece 22.30’a kadar sürdü.
Gecede misafir ettikleri konuklarına hitaben konuşan Elegance Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Özevin, “Davetimizi kırmayıp bizlerle beraber olan siz değerli misafirlerimizle böyle güzel bir akşamüstü boğazda tekne turunda buluşmak çok güzel.
Elegance Resort Hotel olarak, bir ilki gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon ile sürekli birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla bir arada iftar yapma keyfini yaşadık. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, bir sonraki etkinlikte bir daha bir arada olmayı temenni ediyorum” dedi.
 
Bu etkinlikte olduğu gibi, Elegance Resort Hotel’in her organizasyonunda büyük emekleri olan Elegance Resort Hotel Ön Büro Müdürü İlhan Aydemir ise davetlilere hitaben yaptığı konuşmada, “Yıllarca birlikte çalıştığımız siz değerli çalışma arkadaşlarımız ve değerli misafirlerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Elegance Resort Hotel, Yalova’da faaliyete başladığı günden bu yana sürekli olarak hizmet kalitesini artırma başarısı göstermiş Yalova’nın ilk beş yıldızlı otelidir. Bu başarımızda siz değerli misafirlerimizin büyük emekleri olduğuna inanıyorum. On bir ayın sultanı Ramazan’da bir araya gelerek iftar yapmak, birbirimiz ile kaynaşmak, güzel bir akşam geçirmek için buradayız. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz” dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından, vur patlasın çal oynasın canlı müzik eşliğinde şarkılar söylendi, göbekler atıldı.
 
İstanbul Boğazı’nın eşsiz güzellikleriyle beraber, Yalovalı müzisyenler udide Kemal, klarnette Tosun, kanunda Volkan, ritimde Serkan’ın yaptığı birbirinden güzel eserlerle eğlenip coşan davetliler, tekne turu ve iftar yemeğinde unutulmaz bir gece yaşadılar.