Mimar Sinan Cad. 17/A’da açılışı gerçekleştirilen Nermin Saç Türban Tasarım Merkezi hizmete başladı. Düzenlenen açılış programına Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak katılım gösterdi.

Açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Vefa Salman ve AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, işletme sahibi Nermin Borazan’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Açılışta gerçekleştirilen Mehteran gösterisi çevre esnaf ve vatandaş tarafından ilgiyle izlendi.

Nermin Borazan’ın eşi Harun Borazan yeni iş yerleriyle ilgili olarak, “Konseptimiz tamamen bayanlara özel. İçeride dokuz tezgahımız var. İki tanede V.I.P. gelin tezgahımız var. Üç tanede makyaj tezgahımız var. Arka tarafta kış bahçemiz mevcut. Yalova’da ilk defa böyle bir konsept yapıldı. Dizaynlar hep yeni. Nermin Hanım 2004 yılında ilk dükkanını açtı bu beşincisi. Farklı farklı yerlerde yavaş yavaş büyüterek burayı açtı. 13 yılda böyle bir konsepti gerçekleştirdi. Nermin Hanım daha çok türban ağırlıklı çalıştığı için çevre illerden çok fazla geleni oluyor. Genelde internet vasıtasıyla İstanbul, Bursa ve Kocaeli’den gelenler oluyor” dedi.