yerel

Muradiye Cantık ve Pide Çiftlikköy’de açıldı

Muhammed, Abdullah ve Mahmut Niyazoğlu kardeşlerin sahibi olduğu Muradiye Cantık ve Pide, Orhangazi’nin ardından ikinci şubesini Çiftlikköy Sahil Mahallesi Sahil Yolu üzerinde hizmete açtı. Bursa’nın yöresel lezzetlerini müşterilerinin hizmetine sunan Muradiye Cantık ve Pide’nin açılış kurdelesini Çiftlikköy İlçe Kaymakamı Ömer Bilgin kesti.

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde 1 yıl önce hizmete giren ve büyük başarı sağlayan Muradiye Cantık ve Pide’nin sahipleri Muhammed, Abdullah ve Mahmut Niyazoğlu kardeşler ikinci şubeyi Yalova Çiftlikköy Sahil Mahallesi’nde açtı. Sahil Yolu üzerinde bulunan Muradiye Cantık ve Pide’nin açılış törenine Çiftlikköy İlçe Kaymakamı Ömer Bilgin, Çiftlikköy Belediye Başkan Vekili Hamit Akbulak, AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, AK Parti Çiftlikköy İl Genel Meclis Üyesi Hayrullah Saruhan, Yalova KOSGEB Müdürü Hakan Ulusu, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Ayhan Polat, Tuna Gazetesi Sahibi Hasan Bozbey ve davetliler katıldı.

Ömer Bilgin’den hayırlı olsun mesajı

İşletmenin açılış kurdelesini diğer davetliler ile birlikte kesen Ömer Bilgin, “İşletmemiz Çiftlikköy’ümüze hayırlı olsun” dedi. Kurdele kesiminin ardından ikrama geçildi. Ömer Bilgin ve diğer davetlilere pide ve cantık ikramı yapıldı.

2 yıldır bu sektörün içerisindeyiz 

İşletme hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulunan Muhammed Niyazoğlu ilk şubelerinin Bursa’nın Orhangazi ilçesi Muradiye Mahallesi’nde olduğunu söyledi. İşletmelerinin adının Muradiye Mahallesi’nden geldiğini ifade eden Muhammed Niyazoğlu, “2 yıldır bu sektörün içerisindeyiz. Aslında ben makine mühendisiyim. Böyle bir işletme açmak hep içimde ukdeydi. Lise yıllarımdan itibaren pide ve cantığa aşinaydım. Ekonomik şartların da olgunlaşmasıyla sektöre girme kararım aldım. Orhangazi’de çok başarılı olduk. Orada elde ettiğimiz tecrübeyle işleri daha da büyütmeye karar verdik. Bu doğrultuda ikinci şubemizi Yalova’da açtık” dedi.

Kaliteden asla ödün vermiyoruz

Kalite politikalarından bahseden Muhammed Niyazoğlu, “Günlük üretim ve tüketim yapıyoruz. Cantık ve pidelerimizin hamuru ve iç malzemesi kesinlikle günlük yapılır ve tüketilir. Etimizi kendimiz alıp işliyoruz. Kesinlikle kıyma kullanmıyoruz. Kullandığımız et hayvanın döş bölgesidir. Hayvanın başka bir bölgeden alınan et olmamasına özen gösteriyoruz. Kendi kasap arkadaşlarımız var. Et bize bütün halinde gelir. O et burada kesilip biçilir işlenir. Kuşbaşımız yine aynı şekilde. Sucuğumuz fermantedir. Isıl işlem görmüş sucuklardan kullanmıyoruz. Kullandığımız sebze ürünleri de günlük gelir. Sebzemizin taze ve organik olmasına dikkat ediyoruz. İkinci ve üçüncü kalite ürünü mutfağımıza sokmuyoruz. Kaliteden asla ödün vermiyoruz” diye konuştu. 

Fiyatlarımız piyasaya göre uygun

Fiyat politikalarına da değinen Niyazoğlu, “Fiyatlarımız kesinlikle piyasa göre uygundur. Burada şöyle bir durum var: piyasada çok dip fiyatlar da var. Üçüncü sınıf bir işletmeden tabiki daha pahalıyız. Ancak kalite olarak piyasadaki muadillerimize göre ürünlerimiz çok daha yüksek kalitede. Kalite açısından bakınca fiyatlarımız piyasadaki en uygun yerlerden bir tanesi. Bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim” açıklamasında bulundu.

Paket servisimiz var

Paket servislerinin de olduğunu ifade eden Niyazoğlu, şunları söyledi: “Piyasadaki online yemek sipariş platformlarıyla ortaklıklarımız var. Onların kanalıyla internet üzerinden paket servimiz olacak. Bunun dışında ailesiyle ve misafirleriyle birlikte kaliteli zaman geçirmek isteyenleri şubemize bekleriz. İşletmemiz deniz manzaralıdır. Otopark sorunumuz yok. Bahçeli alanımız mevcut. Misafirlerimiz nezih ve refah bir ortamda yemeklerini yiyebilirler. Pide ve cantık dışında Bursa’nın yerel lezzetleri olan İnegöl köfte, Gürle usulü kasap köfte, pideli köfte menülerimiz arasında. Ayriyeten hamburgerimiz de var. Ürenlerimizin yüzde 95’i Bursa yöresine ait ürünler. Bursa mutfağı burası.”