E-ticaret için ödeme sistemleri sağlayan İyzico şirketinin konferans salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Beyza Akın; “Sadece belirli besin türlerini tüketerek ve uzun süre aç kalarak yapılan popüler diyetler kısa sürede zayıflama sağladığı için hızla yaygınlaşıyor. Bu diyetler birçok rahatsızlığı da tetikleyebilir.

Herhangi bir besini eğer alerjimiz yoksa diyetimizden çıkarmamalıyız. Önemli olan gün içinde tüketilen besinlerin çeşidi ve miktarının toplamıdır. Meyve ve sebze, tam tahıllar ve doymamış yağlardan zengin, yeterli, dengeli ve sürdürülebilir bir beslenmeyi hedeflemeliyiz.

Sadece kilo verme ya da kilo alma için değil sağlığımızı muhafaza etmek için de düzenli olarak bir beslenme danışmanından destek almalıyız, medyada gördüğümüz diyetlerle kendi başımıza kilo vermek isterken sağlığımızı kaybedebiliriz.” dedi.

Toplantı sonunda topluluk yöneticileri Gamze Şentürk, Abdullah Yıldırım ve Zeynep Şanlıtürk ile birlikte Turkcell’den Ağ Mühendisi Elif Nur Küçüker, topluluğun hediyesini birlikte takdim ettiler.

Beyza Akın konferans sonunda soruları da cevaplandırdı. What’s Next Bilişim Topluluğu, bilişim sektöründe çalışan 1500 civarında bilgisayar mühendisinden oluşmaktadır. Toplantıya topluluk üyeleri; Turk Telekom, Turkcell, Vodafone, AvivaSa, Trendyol, Logo Yazılım gibi pek şirketten bilgisayar mühendisi katıldı.