Adnan Menderes Mahallesi Ufuk Sokakta inşaatı tamamlanan hastane binası Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Şahin tarafından basın mensuplarına tanıtıldı. İlyas Şahin’in rehberliğinde basın mensupları hastaneyi gezdi.

İlyas Şahin, yatırımını tamamlanan sağlık kompleksi ile tüm sağlık sorunlarına modern teknolojiler ile çözüm ürettiklerini belirtti. Tüm yönetmeliklere uygun olarak inşa edilen hastane binası temeli 4.500 m2 üzerine kurulu toplamda 4 kat, 15.000 m2 kapalı alana sahip olup 200 yatak kapasitesinde.

Hastane dahilinde nükleer tıp ünitesi, atom tedavi ünitesi, 43 yataklı yoğun bakım ünitesi, yenidoğan yoğun bakım ünitesi, 5 adet donanımlı, ameliyathane, 150 araç kapasiteli otopark, ferah bekleme salonları, son teknoloji ile donatılmış görüntüleme ünitesi, endoskopi ünitesi, güvenilir sonuçlar veren biyokimya ve mikrobiyoloji laboratuarı, acil servis ünitesi, fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi, palyatif bakım ünitesi, serebral anjiyogram – beyin anjiyosu, beyin anevrizması cerrahisi bulunmakta.

Hasta yakınlarına konaklama imkanı

Atakent Hastanesi’nin hasta ve hasta yakınlarına sunduğu imkanlara değinen İlyas Şahin; “Çeşitli ülkelerden ve uzak şehirlerden hastanemizi tercih eden konuklarımız için konaklama, havaalanı-otel/hastane-havaalanı transferleri, çeviri hizmeti, muayene, tedavi ve ameliyatları içeren özel sağlık turizmi paketleri sunuyoruz. Tedaviniz süresince sizleri 5 yıldızlı otel konforuna sahip odalarımızda, dilerseniz hastanemiz ile aynı kompleks içinde yer alan evinizdeki rahatlığı bulacağınız 1+1 dairelerimizde, tercihinize göre 4 veya  5 yıldızlı otellerde ağırlıyoruz” dedi. Haber: Sezgin Altınel