İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali’yi makamında ziyaret eden AK Parti İl Başkanı ve beraberindekiler Şeref Tali’ye misafirperverliği için teşekkür ettiler. İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak; “Kısa Bir süre önce göreve gelmesine rağmen Yalova için canla başla çalışan il müdürümüze teşekkürlerimi borç bilirim. EMİTT fuarında Yalova’mızın tanıtımı için uğraşan ve üzerine düşeni yapan öncelikle müdürümüze ve ekip arkadaşlarına Yalova kültürünün ve Turizmin tanıtımını yaptıkları için teşekkür ederim” dedi .

İl başkanlığının bir sonraki ziyareti Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal oldu. Yeni göreve gelen Uysal’ı makamında ziyaret eden heyet Uysal’a yeni görevinde başarılar diledi ve Yalova’mıza hoş geldiniz dediler.İl Başkanı Öztabak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün vatandaşlara yapılan hizmetlerin kaliteli, sağlıklı ve zamanında yapılması hususunda bilgi alış verişinde bulunarak idarecilere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İl başkanlığı ardından yeni göreve gelen Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi’yi ve Armutlu Kaymakamı Uğur Sezer’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

Ziyaretlere Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya, Armutlu İlçe Başkanı Mehmet Çelik ve Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan katılım sağladı.