AK Parti Teşkilatları, 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde elde edilen başarılı sonuç nedeniyle Altınova’daki köylere teşekkür ziyaretinde bulundu.

Köylere çıkarma

Köy ziyaretlerine; AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti İl ve Altınova ilçe kadın ve gençlik kolları, parti yöneticileri ile Altınova Belediye Meclis üyeleri katıldı. Parti yöneticileri, AK Parti Kaytazdere Belde Teşkilatı ile ilçedeki köyleri ziyaret ettiler.

Akyol “Halkımıza minnettarız”

Köy gezilerinde, Altınovalı seçmenlerin 24 Haziran seçimlerinde üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini ifade eden AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol,“16 yıldır bizler birçok süreçlerden geçtik. Davamızdan ve yolumuzdan hiçbir zaman ayrılmadık. 24 Haziran çok önemli dedik, Allah’a şükür ki zafere ulaştık. Halkımızla, birlik ve beraberlik ruhuyla bütünleştik. Bu birlikteliğin bizi daha büyük başarılara taşıyacağına inancımız tamdır. Bu anlamda halkımızın bize verdiği destekten dolayı minnettarız” dedi.

Zafer “Hizmet için çalışıyoruz”

Merkezi ve yerel yönetimlerle birlikte ülkeye ve millete hizmet için çalıştıklarını dile getiren AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, “Hep beraber birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Partimize ve Cumhurbaşkanımıza destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah 2023’e AK Parti ile Recep Tayyip Erdoğan’la beraber gireceğiz” diye konuştu.