Altınova AK Parti İlçe Başkanı Hasan Zafer yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Subaşı için önemli hizmetlere imza attıklarını ve Subaşı’nın 2 yıl içerisinde önemli hizmetlerle tanıştığını görmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın Subaşı’na yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Ak Parti Altınova İlçe Başkanlığının yönetim kurulu üyeleri de düşüncelerini dile getirerek, sosyal donatı alanlarının, tesisleşmenin ve modern bir Belde olma yolunda ilerlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek hizmetler konusunda teşekkür ederek bu hizmetlerin Subaşı’nın çehresini değiştirdiğini ve ekonomisine katkı sağladığını ifade ettiler.

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetim kurulu üyeleri; "Önümüzdeki Yerel yönetimler için yapılacak olan seçimden başarılı bir şekilde çıkacağınızdan hiç şüphemiz yok. Belediye çalışmalarını, hizmetlerini anlatarak vatandaşlarımızla gönül köprülerimizi güçlendiriyoruz.Bu süreçte gece gündüz birlikte, tek bir vücut şeklinde çalışmalarımızı yürüteceğimizi belirtebiliriz" şeklinde ifade ettiler.

Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz; " Biz makam için Belediye Başkanlığına gelmedik. Bizi seçenler hizmetkar olarak seçti, biz de hemşerilerimizin hizmetkarı olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Desteğini esirgemeyen Subaşılı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Hemşerilerimize layık olmak için elimizden gelenin en iyisini yaparak çalışacağız" dedi.