AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel’in öncülüğünde YKAB ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaplan, Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret ederek, görüşme imkanı buldular.

Bakan’a teşekkür

Yalova İli Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma Ve İşletme Birliği (YAKAB) olarak yapılan çalışmalar hakkında Bakan Özhasaki’ye bilgi veren Başkan Dr. Metin Oral, “Sayın bakanımıza taleplerimizi ilettik. Bizlere her türlü desteği veren Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye Yalova halkı adına teşekkür ederiz” dedi.

Bakan Çelikle görüşme

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Cuma namazını Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile kıldı. Namaz sonrası bir süre Bakan Çelik ile görüşen belediye başkanları çalışmaları hakkında kendisine bilgi verdiler.

Genel müdürlere ziyaret

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Çevre Yönetimi Genel Müdürümüz Muhammet Ecel ile Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcımız Bünyamin Bozgeyik’i ziyaret ederek, müdürlüklerle ilgili ilçelerde yapılan çalışmaları ele aldılar.

Yaşar Okuyan’a ziyaret

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, rahatsızlığından dolayı tedavi gören eski Bakan Yaşar Okuyan’ı hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

YAKAB ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Ankara temaslarında katkı sağlayan ve her zaman kendilerine destek olan AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel’e teşekkür etti.